DA | EN | SV

AV & Video

I Descom oplever vi, at efterspørgslen stiger på installering af videokonferenceudstyr til mødelokaler hos mellemstore og store virksomheder. Virksomheden får installeret en skærm og en lille lydbox i mødelokalet. Denne skærm gør det muligt at oprette forbindelse til en samarbejdspartner med en tilsvarende skærm. Når løsningen er installeret, kan du se og høre din samarbejdspartner på live på skærmen. Udstyret gør det nemt at afholde møder med samarbejdspartnere og kollegaer over hele verden. Det reducerer unødvendige transportomkostninger for både dig og din samarbejdspartner. Vi har mange års erfaring med sammensætning af professionelt AV-udstyr til konferencerum og mødelokaler.
Samarbejdspartnere hos Descom

Får din virksomhed optimal værdi ud af promotions og mersalg i digital skiltning og Hotel TV-løsninger?

Kontakt Descom A/S og lad os tage en uforpligtende snak om, hvordan din virksomhed kan udnytte værdiskabelsen i digital skiltning.

Hos Descom A/S har vi sammen med vores certificerede partnere, hjulpet små og store virksomheder med at sammensætte de helt rigtige displayløsninger. Virksomhedernes behov varierer, og der er ikke to cases som er ens. Det tager Descom A/S højde for og skræddersyer en løsning til din virksomhed.

Har din virksomhed et ønske om point-of-sale markedsføring i indkøbscentre eller informative infoskærme i offentlige institutioner? Uanset hvordan din virksomhed ønsker at skabe værdi gennem brugen af infoskærme, så har vi eksperter, der kan råde og vejlede dig til den helt rigtige løsning.

Hotel TV
Skal dine hotelgæster have en lækker tv-oplevelse, mens du booster dit mersalg? En Hotel TV løsning åbner helt nye salgsmuligheder, hvor gæsten kan bestille ydelser direkte på skærmen. Descom A/S vejleder till en løsning, som er nem at installere og konfigurere, hvad enten det er stand alone, en IP-løsning eller kundens mulighed for streaming. Et Hotel TV kan prækonfigureres således, at hotellet viser gæsten salgsmateriale og relevante informationer om aktiviteter i området. Det skaber den helt rigtige værdi for virksomheden og gæsten.

Videokonference
I Descom oplever vi, at efterspørgslen stiger på installering af videokonferenceudstyr til mødelokaler hos mellemstore og store virksomheder. Virksomheden får installeret en skærm og en lille lydbox i mødelokalet.

Denne skærm gør det muligt at oprette forbindelse til en samarbejdspartner med en tilsvarende skærm. Når løsningen er installeret, kan du se og høre din samarbejdspartner på live på skærmen.

Udstyret gør det nemt at afholde møder med samarbejdspartnere og kollegaer over hele verden. Det reducerer unødvendige transportomkostninger for både dig og din samarbejdspartner.

Projektorløsninger

En dårlig projekter kan i værste fald sende et forkert signal til en kunde eller samarbejdspartner, men sådan behøver det ikke at være. Det sker at selv den mest gennemarbejdet powerpoint præsentation bliver ødelagt af dårlig opløsning på et slidt lærred. En professionel projekter kan gøre det modsatte, den kan skabe værdi, og vi hjælper dig med at finde projektorløsningen.

Komplette løsninger
Descom A/S er eksperter i at se helheden i AV-løsninger, som din virksomhed søger og har brug for. Vi har mange års erfaring med sammensætning af professionelt AV-udstyr til konferencerum og mødelokaler. Du kommer til at stå med en færdig løsning, hvor alt er tænkt ind. Det omfatter:

Trådløs overførsel
Fleksible projekterløsninger
God skærmopløsning
Passende projektorlærred
Æstetik
Descom A/S tænker detaljerne ind og rådgiver dig til den helt rigtige løsning for din virksomhed.