DA | EN | SV

Karriere hos Descom

Ledige stillinger

Client Manager – Ballerup

Client Manager – Malmö

Om descom

Descom er blandt Danmarks førende IT-leverandører med et stort og bredt udvalg inden for alle de kendte kvalitetsmærker. Vi er full service leverandør inden for hardware, software, serviceydelser, supplies og ergonomi mm.

Vores forretningskoncept er enkelt. Vi ønsker altid at fremstå som Danmarks bedste it-leverandør med den bedste service, det største produktsortiment til den rigtige pris og med de rigtige kompetencer. Med vores passion for det vi laver, og vores professionelle tilgang sætter vi kunden i fokus.

Vores vision er at være den samarbejdspartner i norden som foreslår den rigtige løsning til enhver opgave – hver gang. Vi vil skabe en yderst resultatorienteret virksomhed med ansvar, miljø og trivsel i højsædet for såvel kunder, medarbejdere og samarbejdspartnere.

Vores process

Når vi rekrutterer, er det vigtigt, at vi finder det rigtige match – for dig og for os. Vi anonymiserer alle ansøgninger for at sikre, at de bliver gennemgået på en uvildig måde, så vi sikrer os, at det er den mest kvalificerede, der får jobbet.

Hold dit CV enkelt og let at læse. Vær tydelig, sæt de seneste oplevelser først og brug tydelige overskrifter. Prøv at være så kortfattet som muligt. Dit CV skal helst ikke være på mere end to sider. Hvis du bruger din LinkedIn-profil, bør du sikre dig, at du har udfyldt dine erfaringer og opsummeret dine holdninger.

Når du søger job hos Descom er det aldrig obligatorisk at skrive et personligt brev. Men gør du det, bør du fokusere på, hvordan du kan bidrage til virksomheden og teamet i stedet for at skrive en kopi af dit CV. Beskriv, hvordan du kan bidrage, og fortæl os, hvorfor du er den bedste kandidat.

Når vi har modtaget din ansøgning, laver vi en screening og en første udvælgelse. Hvis du er en af ​​de udvalgte kandidater, foretager vi et telefontjek som første kontaktpunkt. I løbet af denne snak vil vi stille dig spørgsmål for at finde ud af mere om dine nuværende vores tidligere erfaringer, hvem du er, og hvad der er vigtigt for dig i et fremtidigt job. Vi vil sikre os, at vi er det rigtige match, så vi kan holde hinanden i gang i længere tid.

Første samtale er med ansættelseslederen, hvor vi fokuserer på dine kompetencer og kompetencer, og hvordan du agerer i forskellige situationer i praksis. Vi vil bede dig om at give os konkrete eksempler og genfortælle de situationer, hvor du har brugt dine kompetencer. Du kan få nogle tips og tricks til interviewet nedenfor.

Dette er et andet interview, hvor du møder din leders leder. Her vil vi gerne lære mere om dig som person og som professionel for at finde ud af, om vi er et godt match.

Som et sidste trin i processen vil vi gerne tale med nogle af dine dommere, inden vi giver dig et jobtilbud.

Hvis vi stadig synes, vi er et godt match for hinanden, vil vi gerne give dig et ansættelsestilbud. Dette indebærer underskrivelse af en kontrakt, og du bliver officielt en del af Descoms team.